Whatsapp
 
 

Legal

 

Política de cookies

 
 

En aquesta pàgina web s'utilitzen tant galetes temporals de sessió com galetes permanents. Les galetes de sessió només emmagatzemen dades mentre l'usuari accedeix a la pàgina web; en canvi, les galetes permanents emmagatzemen les dades en el terminal perquè sigui possible accedir-hi i utilitzar-les en més d'una sessió.

Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes a través de les galetes, la pàgina web pot utilitzar:

Galetes tècniques

Són les que permeten que l'usuari navegui a través de la pàgina web o aplicació i utilitzi les diferents opcions o serveis que s'ofereixen, com ara controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts d'accés restringit de la pàgina web, recordar els elements que integren una comanda, fer la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.

Galetes de personalització

Són les que possibiliten que l'usuari accedeixi al servei amb algunes característiques generals predefinides en el seu terminal o definides pel mateix usuari; per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del terminal i la configuració regional des de la qual s'accedeix al servei.

Galetes publicitàries

Són les que permeten gestionar eficaçment els espais publicitaris que s'han inclòs a la pàgina web o aplicació des de la qual es presta el servei. Permeten adequar el contingut de la publicitat perquè sigui rellevant per a l'usuari i per evitar mostrar-li anuncis que ja ha vist.

Galetes d'anàlisi estadístic

Són les que permeten fer el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida mitjançant aquest tipus de galetes s'utilitza en la mesura de l'activitat dels llocs web, aplicacions o plataformes i per elaborar perfils de navegació dels usuaris d'aquests llocs, amb la finalitat d'introduir millores en el servei en funció de les dades relatives a l'ús que fan els usuaris.

Galetes de tercers

En algunes pàgines web es poden instal·lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis oferts, com ara els serveis estadístics de Google Analytics.

Com s'administren les galetes en el navegador?

L'usuari té l'opció de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador que utilitza en el seu terminal:

Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes en el navegador Google Chrome:

Cliqui al menú situat a la barra d'eines.
Seleccioneu Configuració.
Cliqueu a Mostra configuració avançada.
Dins de la secció Privadesa, cliqui al botó Configuració de contingut.
Dins de la secció Galetes es poden configurar les opcions. Més informació sobre Google Chrome.

Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes en el navegador Mozilla Firefox:

Al costat superior de la finestra de Firefox, cliqui al menú Eines.
Seleccioneu Opcions.
Seleccioneu el panell Privacitat.
Dins l'opció Firefox, podeu triar Utilitzar els paràmetres personalitzats de l'historial per configurar les opcions. Més informació sobre Mozilla Firefox.

Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes en el navegador Internet Explorer 9:

Al costat superior de la finestra d'Internet Explorer, cliqui al menú Eines.
Seleccioneu la pestanya Seguretat i utilitzeu l'opció Eliminar l'historial d'exploració per eliminar les galetes. Activeu la casella Galetes i, a continuació, cliqui a Eliminar.
Seleccioneu la pestanya Seguretat i accedeixi a Configuració. Mogui el control lliscant cap amunt per bloquejar totes les galetes o cap avall per permetre totes. A continuació, cliqui a Acceptar. Més informació sobre Internet Explorer 9.

En alguns navegadors es poden configurar regles específiques per administrar galetes per lloc web, el que ofereix un control més precís de la privacitat. Això significa que pot inhabilitar galetes de tots els llocs excepte aquells en els quals confia.

Si bloqueja l'ús de galetes en el seu navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

 
 

 

Avís de cookies