Whatsapp
 
 

L'equip

 

Ens impliquem en l'aprenentatge de l'escalada des d'un vessant pedagògic

 

Els programes de formació els porten a terme entrenadors i professors amb experiència en l'escalada, educació física i esports, un extraescolar d'escalada ideal.

 

Els nostre equip està format per persones implicades en l'aprenentatge de l'escalada des d'un vessant pedagògic, sensible a les etapes de desenvolupament dels joves.

 
 

STEPHANIE
ALBARES

 
Educadora social i professora de Ioga. Stephy porta a terme la direcció i coordinació de Minibloc. Li motiva especialment l'aprenentatge actiu a través de l'exploració; creu que és molt important capacitar als més joves com a persones autònomes. Aquesta visió es transmet als valors de Minibloc i a la forma en que es desenvolupen els programes d'escalada en el rocòdrom.
 
 

MAGÍ
MARGALEF

 
Tècnic d'activiats socioesportives, per al Magí l'escalada és un desafiament a la vegada que un joc. El que li agrada d'ensenyar és veure que els nens s'emporten a casa quelcom nou cada dia.
 
 

GUILLEM
LAGARDA

 
Guille és tècnic d'activitats sòcioesportives i monitor de lleure. La seva passió és l'escalada, que considera un camí d'autoconeixement.
 
 

 

Avís de cookies