Whatsapp
 
 

Legal

 

Avís legal

 
 

Informació general

En compliment de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:

Raó Social: MONOBLOC CLIMBING, SL
Domicili Social: Carrer Sabadell, 22 4204 Reus (Tarragona)
Correu electrònic: hola@minibloc.es
CIF: B67999763

Propietat intel·lectual

Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del contingut sense autorització expressa i per escrit. Tampoc s'autoritza:

Presentació d'una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a MONOBLOC CLIMBING, SL mitjançant "framing".

La inserció d'una imatge difosa en el lloc web en una pàgina que no és de MONOBLOC CLIMBING, SL

L'extracció d'elements del lloc web causant perjudici a MONOBLOC CLIMBING, SL conforme les disposicions vigents.

Responsabilitat dels continguts i dels enllaços

MONOBLOC CLIMBING, SL no assumeix la responsabilitat de les infraccions que puguin incórrer els usuaris o dels danys i perjudicis causats per la utilització d'aquesta web i es reserva el dret d'actualització i modificació de la informació sense previ avís. MONOBLOC CLIMBING, SL no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. L'única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l'accés a una informació que pot ser del seu interès.

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d'aquest lloc web recull, en el curs normal del seu exercici, alguns dades personals la transmissió dels quals està implícita en l'ús dels protocols de comunicació d'Internet. Es tracta d'informació que no s'obté per ser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre la identificació. Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web, així com també per controlar el seu correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.

 
 

 

Avís de cookies